The essence of this project of reconstructing and extending a visually exposed building in the upper corner of Wenceslas Square lies in restoring its original significance as an urban landmark. It proposes that a new layout be built in the asymmetrical carcass, travertine siding be removed from the facade and the round superstructure coated with a light metal texture.

  • Location

  • Wenceslas square, Prague 1
  • Realization

  • 20014 - 2016
  • Project works

  • 2007
  • Studio

Hollarovo nám. 2275/2
130 00 Praha 3 – Vinohrady
50°4'37.402"N 14°28'38.598"E
Mapa

  • Invoicing

TaK Architects s.r.o.
IČ: 28503864
VAT: CZ28503864

TaK Management s.r.o.
IČ: 07239033
VAT: CZ07239033

  • Contact

E: info@tak2002.cz
T: +420 272 730 714
GSM: +420 603 273 903
Contacts for team members

  • Follow us